12 Ocak 2012 Perşembe

DEVLETŞAH HİSAR OKULLARINDA

ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIM DEVLETŞAH HİSAR OKULLARINDA ÇOCUKLARLA KURABİYE YAPMIŞ:))

Hisar Okulları’nda öğrenciler Devletşah Özcan ile kurabiye yaparak hem eğlendiler hem de el becerilerini geliştirdiler.






Hisar Okulları Yemek Klübüne geçtiğimiz hafta yemekleriyle ünlü blogger Devletşah Özcan konuk oldu. Devletşah ve Hisar Okulları yemek klübü öğrencileri birlikte “Dön Dön Kurabiye” ve değişik şekillerde zencefilli kurabiyeler yaptılar. Bu eğlenceli aktiviteyle malzemeleri birleştirerek bütün elde etmeyi ve ekip çalışması yapmayı öğrenen öğrenciler etkinlik sonunda hep birlikte yaptıkları kurabiyeleri zevkle yediler.

MUTLU ANNELER MUTLU LOHUSALAR:)) TAZE ANNE'DE

''Taze Anne, bebekleri, çocukları çok seven ve kadınları çok önemseyen bir yer. Çünkü kendisi de bir anne.
Taze Anne, aynı mutlulukları, benzer hüzün ve sıkıntıları yaşamış annelere ve bütün kadınlara merhaba diyor.''








Twitter da her zaman ki gibi dolaşırken, Yeşim'in Taze anne adlı sitedeki yazsıyla karşılaştım. Yazı da her zaman ki pozitifliğiyle mutklu bir lohusalık geçirdiğini anlatıyordu, Yeşimcim. Ondan da depresif bir yazı beklemezdim zaten. Bu yazının akabinde Taze anne sitesini incelemeye başladım. Çok güzel ve ferah bir site..
Siteyi hazırlayan Perizat'ı da zaten twitterdan takip ediyordum..
Kadına ait her dönemi kapsıyor. Hamileyseniz de , bebeğiniz varken de ve lohusayken de ilginizi çekecek yazılar var okuyabileceğiniz.
Ben çok kötü bir doğum ve berbat bir lohusalık geçirdiğim için Mutlu LOhusa bölümü çok ilgimi çekti. Etrafımda kardeşim ve yakın kız arkadaşlarımın hepsi mutlu lohusalardı. Ben içlerinde bir numune çıktım.
Gerçekten hamilelik bir kadın için kendini en özel hissettiği bir dönem, ben öyle hissetmiştim. Lohusalığım ise bebeğe zarar vereceğim korku ve kaygısıyla çok fena geçti. Eşim ve annem sağ olsun.. Her kaprisimi çekip, işlerimi kolaylaştırdılar.Ama yine zorlandım:((
O nedenle ben lohusalık hikayelerinin hep güzel olmasını ve böyle de bilinmesini istiyorum. Eşin biraz desteği ve birazcık kendine zaman ayırdığında bu dönem çok zor geçmeyecektir.
Taze anne de de bloglarını yakından takip ettiğim kişilerin güzel hikayelerini okuduğumda  çok sevindim, daha da artmasını temenni ediyorum..
Hamile bölümünde ise Sebla Hanım yazılarını paylaşmış. O yazılarda klasik  hamileleikle ilgili yazılar değil..Gerçekten çok güzel:))

İyi ki varsın Taze Anne :))

http://www.tazeanne.com/