4 Ocak 2011 Salı

OTRİBEBE VE ANNEYSEN.COM İŞBİRLİĞİ

anneysen.com dAN PINAR HANIM BANA GEÇEN GÜN ATTIĞI BİR EMAİLİNDE NOVARTİSİN ÜRÜNÜ OLAN OTRİBEBE ÜRÜNLERİNİ , FİRMA ANNEYSEN.COM BLOG YAZARLARINA HEDİYE OLARAK GÖNDERMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. BENDE ÇOK SVİNEREK ADRESİMİ KENDİ,LERİNE İLETTİM. YILBAŞI GÜNÜ PAKET BANA ULAŞTI. NE TESADÜF Kİ OĞLUM HASTALANMIŞ VE BEN  OTRİBEBEYE ZATEN İHTİYACIM OLACAKTI. YENİDOĞDUĞU ZAMAN DA HASTALANDIĞINDA KULLANMIŞ VE ÇOK MEMNUN OLMUŞTUK.ŞİMDİ DE KULLANDIK, OĞLUM BU DURUMDAN ÇOK MUTSUZ OLSA DA BURUNU ÇOK İYİ TEMİZLEDİĞİ İÇİN OĞLUŞUM ÇOK RAHAT NEFES ALDI VE ÇOK RAHAT UYUDU. GEREK OLDUĞU ZAMAN HER ANNEYE BU ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM. TEŞEKKÜRLER NOVARTİS, TEŞEKKÜRLER anneysen.com...

Bebek ve çocuklarda mevsimsel olarak sık rastlanan solunum yolu enfeksiyonları yüksek miktarda mukus (burun salgısı) üretimine ve dolayısıyla da bebeğinizin burnunun tıkanmasına neden olur.




Tek başına bakıldığında burun tıkanıklığı önemli bir sorun gibi görünmeyebilir. Ancak tıkalı burun bebeğinizin rahatını ve huzurunu ciddi şekilde etkileyebilir ya da giderilmediğinde orta kulak iltihabı ya da sinüzit gibi daha ciddi ve ağrılı enfeksiyonlara dönüşebilir. 6 aylık olana kadar bebekler ağızdan nefes alabilme ve burun kanallarını sümkürerek temizleyebilme yeteneklerine sahip değildirler. Bu sebeple bebeklerin tıkanan burnunu etkin bir şekilde temizlemek çok önemlidir.

Otribebe yöntemi bebeklerdeki burun tıkanıklığı sorununu gidermek için özel olarak geliştirilmiş ve Otribebe markası altındaki ürünler, bu yöntem için özel olarak tasarlanmıştır. Otribebe bebeklerdeki burun tıkanıklığına karşı kesin pratik ve hijyenik çözüm sunan ilk ve tek tedavi setidir. Otribebe markası altında yer alan ürünler Otribebe Nazal Aspiratör, yedek uçları ve Otribebe Monodoz deniz suyu olup, eczanelerde satılmaktadır.
http://www.otribebe.com.tr/index.html