25 Eylül 2013 Çarşamba

Faber-Castell, “Creative Kids” uygulaması sayesinde boya kalemleri ile yapılan resimler Ipad’de canlanıyor!

 
Ürünleriyle hayata renk katan Faber-Castell, şimdi Ipad uygulamasıyla da çocukların hayal güçlerini geliştirmelerini sağlıyor. 
 
 
 
“Hayal Gücünün Ürünleri”ni çocuklarla buluşturan Faber-Castell’in “Creative Kids” Ipad uygulaması,  birbirinden sevimli hayvanlara, renkli ve eğlenceli resimlere  hayat veriyor. “Creative Kids” dört yaş üzerindeki çocuklara boya kalemleri, kağıt ve Ipad kullanarak kendi animasyon ve hareketli görüntülerini yaratmanın keyfini sunuyor. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, şekillerin nasıl hareket ettirileceğini,  kağıt ve renkli kalemlerle animasyonların nasıl yaratılacağını adım adım anlatılırken, aynı zamanda çocukların ince  motor becerilerini, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmiş oluyor.
Merakla ve fikirlerle dolu olan çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmek için faydalı ve yaşlarına uygun ürünler yaratan Faber-Castell, “Creative Kids” uygulaması sayesinde çocuklara adım adım resim yapmayı da öğretiyor.
“Creative Kids” uygulaması, Apple app storelardan IPad için ücretsiz olarak indirilebilir.
 

Suadiye'de 0-3 yaş anneleri için Pedagog Destekli Yaşantı Grupları başlıyor!


Suadiye'e 0-3 yaş anneleri için İzci Anaokulu'nda Pedagog Destekli Yaşantı Grupları 2 Ekim'de başlıyor!




Her anne-baba bebeklik döneminde çocuğunun gelişimini pedagog desteğiyle takip etmek ister. İlk 3 yılda annelerin bebeklerini ve kendilerini tanımaları, ortaya çıkan sorunlarla etkili bir şekilde baş etme yollarını bulabilmeleri için İzci Anaokulu’nda Pedagog Destekli Yaşantı Grupları pedagoji sohbetlerine başlıyor.

İzci Anaokulu pedagog destekli yaşantı gruplarıyla, aynı dönemleri yaşayan ebeveynler kendi deneyimlerini paylaşacak, uzmanlarla sorularına yanıtlar bularak çocuklarının gelişimine katkıda bulunabilecekler.
Pedagog Destekli Yaşantı Grubu , İzci Anaokulu Pedagoji Sohbetlerinin ilki, “İlk 3 yılda annelik” başlığı altında bebeklik döneminin zorluklarıyla baş etmek konusunu içeriyor.
 
“İlk 3 yılda annelik”
 
Memeden kesme sorunu
Emzik ve biberon sorunu
Tuvalet eğitimini nasıl ve ne zaman verelim?
Çocuğun cinsel gelişimi ve eğitimi
Uyku sorunu
Anneden ayrılma ve özgüven gelişimi
Yemek yeme alışkanlığı
Anaokuluna başlama

Yaşantı grupları Özel Mavi Aile Danışma Merkezi tarafından desteklenmektedir.
Uzmanlar: Uzman Pedagog ve Psikolojik Danışman Belgin Temur Yağlıtaş ve Uzman Psikolojik Danışman Elvan Gezen Ucur

Ne zaman: 2 Ekim 2013 Çarşamba ve 9 Ekim 2013 Çarşamba

Saat: 15.30-17.30 arası (2 oturum toplam 4 saat)

Ücret: 140 TL + KDV

Yer: Özel İzci Anaokulu

Adres: Eminali Paşa Caddesi, Beyaz Gül Sokak No:6 Suadiye/KADIKÖY/İSTANBUL

Rezervasyon 30 Eylül 2013 Pazartesi tarihine kadar 0216 445 61 71 veya 0533 423 26 55 numaralı telefonlardan yapılabilir.