5 Temmuz 2010 Pazartesi

YENİ BİR SİTE....http://www.leileo.com

LeiLeo Mom


Doğal ve sağlıklı bambu kumaşından hamile ve emzirme kıyafet ve aksesuarları

LeiLeo Mom koleksiyonunda kullanılan bambu kumaşı, antibakteriyel ve antialerjiktir, vücut ısısını dengeler ve çok yumuşaktır. Giysilerin gizli açılma yerleri sayesinde bebeğinizi istediğiniz yerde özgürce emzirebilirsiniz!

LeiiLeo Baby

%100 Organik bebek kıyafet ve aksesuarları

Artık dünyada tüm annelerin tercihi haline gelen organik bebek giysileri hiçbir kimyasal madde ve boya içermez. Bebeklerin tenine çok doğal ve sağlıklı bir kumaş değer. LeiLeo organik bebek ürünleri Ege Bölgesi pamuğundan üretilmektedir ve Global Organik Tekstil Standartları Sertifikasına sahiptir.
 
Çok güzel birsite.. Ürünlerin organik olması da hem anneler için hem de bebeklerimiz için çok iyi.
http://www.leileo.com/

ÇOCUĞUNUZ VE SİZİN İÇİN YEŞİL BİR YAŞAMA “MERHABA”…

Greengoods, doğaya katkı sağlayan ürünler sayesinde çocuklarının temiz ve daha yeşil bir dünyadaki geleceğine önem veren aileler için web sitesini açtı.Bu site tüm anne ve babalar için çocuklarına en mükemmel hediyenin,onlara güzel,temiz ve yeşil bir dünyadaki gelecek bırakmanın farkındalığı ile var olmayı amaç ediniyor.
Tüm ürünlerin çevre dostu,geri dönüşümlü,non-toksik,el yapımı,organik ve doğal olarak etiketlendirildiği , özellikle annelerin sitede yer alan tüm ürünleri gönül rahatlığıyla bebeklerine ve çocuklarına alabilecekleri bir çerçevede biçimlendirilen site, anne adaylarını da unutmadı .Türkiye ‘de ilk kez anne adayları, yaklaşan doğumları ile birlikte yapmak isteyecekleri “babyshower” partisi için tamamen yeşil ürünlerden oluşan bir alışveriş listesini partiye katılacak arkadaşlarına ulaştırabiliyor ve hediye seçimlerini yeni doğacak bebeği için tamamen yeşil ürünlerden yapabiliyor.


“Yeşil” bir alışveriş nasıl olabilir?…



Üzerinde 140 kg taşıyabilen eko-karton masa ve sandalyeler,çocuğunuz için plastik bebek evlerine alternatif olabilecek tamamen ekolojik kartondan bebek evleri, oyuncak bebek beşikleri,hem tabure hem saklama kutusu hem de birer oyuncak olabilen de-monte kutular,anneler için tyvek malzemeden yapılmış çantalar yeşil yaşama hepimiz adına ama en çok bebeklerimiz ve çocuklarımız adına açılacak ufacık birer pencere olabilir.Bambu ve pirinç kabuklarından üretilmiş,özel tasarımı ve ekolojik yapısı ile dünyada pek çok ödül almış bir lazımlık sizi şaşırtırken, eko-karton esaslı nontoksik tamamen geri dönüşümlü sıkıştırılmış kartondan elde edilmiş 40 kg taşıyabilen bir beşik bebeğinizin ilk aylarında hafifliği, demonte oluşu,sallanabilme özelliği ile annelere bebek bakımına dair bambaşka bir yeşil anlayışın kapısını aralayabilir.



Bunların dışında sertifikalandırılmış ormanlardan elde edilmiş el yapımı tahta oyuncaklar,organik sertifikalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında üretilmiş yumuşak oyuncaklar,anne ve babalar için doğal kozmetikler,ekolojik genel temizlik malzemeleri kısacası tüm evimizde yeşil rüzgarlar estirecek ürünleri edinmek, yeşil yaşam hakkında bilgi sahibi olmak ve “Acaba kullandığımız ürünlerin içinde ne vardı?” sorusunu sormamak için…

http://www.greengoods.com.tr/