3 Mayıs 2013 Cuma

ailemizle.tv


Hepimiz anneyiz, babayız. Aile olmanın öneminin ve keyfinin farkındayız. Hamilelikten itibaren hep bir araştırma, öğrenme çabası ve ihtiyacı içerisinde oluyoruz. Hatırlıyorum da, ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktoruma “topuklu ayakkabı giyebilecek miyim?” diye sormuştum. İkinci ve üçüncü hamileliklerimde de hep soracak sorularım oldu, ama artık daha bilimsel sorular soruyordum.
Çocuklarım büyüyorlar. Ama benim sorularım hiç bitmiyor. Evet, artık üçüncü çocuğumun dişleri kaşındığında ne yapmam gerektiğini biliyorum, ikinci çocuğuma tuvalet eğitimini nasıl vermem gerektiğini biliyorum. Fakat ilk çocuğumla birlikte ergenlik dönemini öğrenmem gerekiyor. Bir kere anne – baba olduğunuzda soruların, araştırmaların, öğrenilecek konuların arkası kesilmiyor.
Televizyonculuk deneyimim ile annelik deneyimimi birleştirerek hazırladığım projede, kendi alanlarında çok büyük işlere imza atan bir prodüksiyon ve bir dijital yayın firması iki arkadaşımı da yanıma alarak kolları sıvadım. Sormaya, öğrenmeye, aynı zamanda eğlenmeye ihtiyaç duyan tüm anne ve babalar için hazırladığımızwww.ailemizle.tv artık ailenizle. İşte, sürekli olarak yeni videoların ekleneceği ve bir 


ANNE olarak hazırladığım ailemizle.tv’nin detayları:

YENİ NESİL AİLE EKRANI YAYINDA

Türkiye’nin aile odaklı ilk ekranı ailemizle.tv yayına başladı. “Hayat Ailemizle Güzel” sloganıyla ailelere merhaba diyen web tv, annelerin ve babaların çocuk sahibi olma kararını verdikleri andan itibaren yanlarında olabilecek zengin bir içeriğe sahip.
Üç çocuk annesi Berna Kasapoğlu Serdarlı’nın annelik ve televizyonculuk deneyimini birleştirip ortaya çıkardığı ailemizle.tv, doğru kişilere doğru soruları yönelterek ailelerin pek çok ihtiyacına cevap bulmalarını sağlıyor.
www.ailemizle.tv içeriğini farklı kategoriler altında yayına sunuyor. Hamilelikten itibaren çocukların fiziksel ve psikolojik değişimleri dikkate alınarak oluşturulmuş “9 ay 10 gün, 0-3 yaş, 3-6 yaş ve öğrencilik” kategorilerinin yanı sıra sosyal etkinliklerin, kursların, atölyelerin tanıtıldığı “eğitim & etkinlik” kategorisi de yer alıyor.
Anne ve baba olmak dünyanın en güzel şeyi. Ancak kadın ve erkek olarak da ilgilenilecek konular olması gerektiğinden yola çıkarak oluşturulan “yaşam” kategorisinde hayata dair farklı alanlardan farklı konular yer alacak.
www.ailemizle.tv ekranının diğer iki kategorisi de “ailenizle” ve “alışveriş”. “Ailenizle” kategorisinde annelere, babalara, hatta çocuklara mikrofon uzatılıyor. Bloglarını, doğum hikayelerini, girişimcilik serüvenlerini ve diledikleri pek çok şeyi paylaşabilecekleri bu kategori tamamen ailelerin ekranı olacak. “Alışveriş” kategorisi ise markalara, ürünlerini ailelere tanıtma fırsatı sunarken, ailelere de ürünler hakkında kolayca bilgi edinme imkanı verecek.
Bir ANNE’nin hazırladığı Türkiye’nin ilk aile ekranı, ailelerle birlikte yol alırken, bilgilendirmenin yanında eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. www.ailemizle.tv, aileler arasında bir iletişim platformu olmayı hedefliyor.