3 Ocak 2011 Pazartesi

www.anneysen.com da kampanya!!!

Annelik hiç kolay değil. Hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren pek çok zorluk başlıyor. İşyerlerimizde hoşgörüsüzlükten, eşimizle olan iletişim problemlerine, çirkinleşme kaygısından, sağlıkla ilgili sorunlara, ekonomik zorluklardan çocuk için en doğru seçimleri yapmanın stresine kadar bir çok cephede savaşmamız gerekiyor.

Oysa annelik bir kadının başına gelebilecek en güzel şeylerden biri ve stres ve endişe değil, mutluluk kaynağı olmalı.

Anneliği ve annelikle ilgili tüm güzellikleri kutlamak, paylaşarak zenginleşmek, zor zamanlarda destek olmak, bilgisizlikten gelen stresleri hayatımızdan uzaklaştırmak için http://www.anneysen.com/’da toplanıyoruz. Anneliği hayatlarımızda hakettiği yere koyabilmeye çalışıyoruz.

Biz anneysen.com anneleri olarak bu amaçla yola çıktık. Her birimizin bu aileye verebilecekleri ve bu aileden alabilecekleri var.

Annelere sesimizi duyurmak ve büyüyerek hep beraber daha güçlü olmak için tüm anneleri kampanyamıza davet ediyoruz.
http://www.anneysen.com’a/ en çok sayıda arkadaşını kazandıran anneye DELL Netbook hediye ediyoruz. Kampanya 1-31 Ocak tarihleri arasında devam edecek. Katılmak için anneysen.com'a üye olmak ve http://www.anneysen.com/Members/Invite.aspx adresinden arkadaşlar davet etmek yeterli. En çok sayıda arkadaşı http://www.anneysen.com/ 'a üye olarak kazandıran anneyi Şubat ayının ilk haftasında açıklayacağız.

Bu yazı Anneysen.com'dan Pınar Hanıma ait. Ben de bu sitede uzman olarak hamilelerin sorularını cevaplıyorum. Annelerin birarada toplandığı, her konuda paylşaşaımlşar yaptıkları bir platform. Gerçekten çok yararlı..Bir sürü arkadaşınız olabilir. Annelerin facebooku..
Haydi arkadaşlar, sizde bu siteye üye olun, arkadaşlarınız davet edin ve DELL NOTEBOOK kazanın!!!