19 Kasım 2013 Salı

ALTUĞ AYAS'IN GALASINDAYDI!!

Dün gece oğluşumla birlikte film keyfi yaptık. Düşevi nin hazırladığı yapımında Ayşe Şule Bilgiç'inde bulunduğu BKM Filmin Türkiye'nin ilk çizgi kahraman sinema filmi olan Ayas'ı seyrettik.












Altuğ film öncesi galasında Ayas'ı görünce o kadar mutlu oldu ki:)) Film öncesinde Youtube'dan filmin fragmanını seyrettiği için bilerek gitmiştik biz.
Filmi de çok beğendik. Ayas ve ailesi tipik bir Türk ailesi. Olaylar da bildiğimiz Türk mahallesinde geçiyor. Çok bizden:))

 
 
 
Filmin içinde dinazorlar, itfaiye geçtiği için Altuğ'u kalbinden vurdu. Film bitti ve biz evde uyuyana kadar Ayas'ı konuştuk. Çıkışta verilen dergi ve içinden çıkan maskelerle bugün Altuğ okuluna gitti. Arkadaşlarıyla Ayas'ı tanıştıracakmış:))


İlk kez sinema filme gidecek çocuklar için bence ideal bir film..
Bizim dün geceki film serüvenimiz çok güzel geçti. Daveti için BKM Filme, Düşevi'ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

TÜRKİYE’NİN İLK ÇİZGİ SİNEMA KAHRAMANI “AYAS” ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ OLDU!

Sinema sezonu sonbaharı bir çocuk kahramanla karşıladı!

 
Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri ve BKM Film yapımı, Türkiye’nin ilk çizgi sinema filmi “Ayas”ın 18 Kasım Pazartesi günü Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirilen galası, çocuklarıyla birlikte sanat, medya ve cemiyet hayatından isimleri ağırladı. Çocuklarla birlikte ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ayas” vizyona girmeden miniklerin yeni gözdesi oldu!
Galanın en heyecanlıları filmin yapımcısı Ayşe Şule Bilgiç, Kıraç ve kızı Iraz Elif’dı. Onların yanı sıra galaya, çocukları heyecanla “Ayas” ile tanışmayı bekleyen ünlü isimler de katıldı. Ebru Şallı ve Pars-Beren, Gül Gölge Saygı ve oğulları Ali -Emir, Nurgül Yeşilçay ve oğlu Nejat, Leyla Bilginel ve oğlu Kayra, Hande Acar ve oğlu Aslan, Pınar Tezcan Özçapkın ve kızları Duru-Derin, Yeliz Yeşilmen ve kızı Asya, “Ayas” ile tanışmadan önce kırmızı halıda birlikte poz verdiler.
Filmin başrol kahramanı “Ayas” ise Ayşe Şule Bilgiç ile birlikte kırmızı halıda birlikte yürüdü.
22 Kasım Cuma günü tüm Türkiye’de sinema salonlarında çocuklarla tanışacak olan “Ayas”, gala misafiri olan miniklerin heyecanıyla karşılandı. 80 dakika boyunca “Ayas” ile eğlence dolu vakit geçiren minikler, Kıraç’ın filme özel hazırladığı parçalarına da eşlik ederek koltuklarında dans ettiler. Sadece hikayesi ile değil, müzikleri ile de büyük beğeni toplayan film, sinema perdesinin dışında da pek çok sürprizle geleceğini müjdeledi.
 
“AYAS”, FİLMİN ARDINDAN İLK KONSERİNİ DE VERDİ!
 
 
 
Gala gösteriminin ardından fuaye alanında tüm izleyicilerle buluşan “Ayas”, filmde yer alan ‘Deriko’ ve ‘Hanımey’ şarkılarını da minikler ile birlikte canlı olarak seslendirdi. Film bitimince basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ayşe Şule Bilgiç ve Kıraç, emeği geçen tüm ekibe ve galada onları yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.
Filmin sonunda “Ayas”la ilgili görüşlerini belirten çocuklar, yeni bir çizgi film fenomeninin doğduğunun sinyallerini verdi!