16 Kasım 2013 Cumartesi

Ariel ve Migros, “Kıyafet Bağış Kampanyası” ile bu yıl da10 binlerce çocuğu mutlu etmeye devam ediyor


 
 
Migros ve Ariel, gelenekselleşen “Kıyafet Bağış Kampanyası” ile 10 binlerce çocuğu mutlu etmek için güçlerini birleştirdi. Bu yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)’un desteği ile hayata geçirilen “Kıyafet Bağış Kampanyası” süresince Migros Mağazaları’nda toplanacak giysiler, önce Ariel ile temizlenip ardından Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Aralık ayı boyunca çocuklara yeni gibi tertemiz ulaştırılacak. 
 
Çamaşır deterjanı pazarında birçok yeniliğin öncüsü Ariel, perakende sektörünün öncüsü Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG),  “Kıyafet Bağış Kampanyası” ile bu yıl da on binlerce çocuğu mutlu etmeye hazırlanıyor. Kampanya ile Migros ve Ariel, Türkiye’deki toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğini sürdürerek küçülen giysileri Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)’un desteği ile çocuklara ulaştıracak.
10 Ekim 2013 tarihinde başlayan kampanya ile müşteriler tarafından Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları’na teslim edilen çocuk kıyafetleri, kendi içlerinde yaş ve cinsiyete göre ayrıştırılacak. 30 Kasım 2013 tarihine kadar toplanan giysiler, öncelikle Ariel tarafından yıkanarak temizlenecek ve ütülenecek. Yeni gibi tertemiz hazırlanacak giysiler daha sonra Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Türkiye çapında çocuklara, Aralık ayı boyunca ulaştırılacak.
“Kıyafet Bağış Kampanyası” ile Türkiye’deki toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğine önemli bir katkı sağlamayı hedeflediklerini söyleyen P&G Marka Operasyonları Direktörü Oya Canbaş, “Türk aile geleneğinde dayanışma çok önemlidir. Ariel markası olarak her zaman kadınlarımızın ve çocuklarımızın yanında yer aldığımız projelere destek verdik. Bu sene “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın dördüncüsünü gerçekleştiriyor olmak, çocuklara ulaşmak ve onları yeni gibi tertemiz giysilerle mutlu edebilmek bizim için büyük bir mutluluk. Ariel ailesinin ‘2 doz kaliteli deterjanlardan bile daha etkili’ sloganıyla leke çıkartmada ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyuyoruz. Bu iddiamız paralelinde, çocuklarımızın küçülen giysilerini de en iyi şekilde yıkıyor, temizliyor ve çocuklara ulaştırıyoruz. Proje ortağımız Migros’a ve bu projede bize destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile,  kampanya süresince desteklerini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ederiz” dedi.
Migros Ticaret A.Ş. Pazarlama Grup Müdürü Aysun Zaman ise “Toplumun ihtiyaç duyduğu pek çok alanda iş ortaklarımızın, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın gönüllü katkılarıyla birçok proje yürütüyoruz. Gelecek nesillere verdiğimiz önemi hayata geçirdiğimiz çalışmalarla her fırsatta gösteriyoruz. Bu projede de müşterilerimizle el ele verdik, çocuklarımıza destek olmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Migros Mağazaları, bağışlarıyla katkı sağlayan müşterilerimiz için paylaşmanın adresi oldu. “Kıyafet Bağış Kampanyası” ile 10 binlerce çocuğa ulaşacak olmaktan dolayı çok mutluyuz, tüm müşterilerimize tekrar teşekkür ederiz” dedi.
Toplum Gönüllüleri Vakfi Genel Müdür'ü Yörük Kurtaran "Kıyafet Bağış Kampanyası" ile ilgili görüşlerini şöyle paylaştı: "11 yıldır yerel ihtiyaçları belirleyip, gençlerin katılımıyla bu ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu kampanya ile  Toplum Gönüllüsü gençlerin Türkiye'nin her yerinden 10 binlerce çocuğa kıyafetleri ulaştıracak olmaları son derece memnun edici.  Bu kampanyanın hayata geçmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz."
Siz de paylaşmak istediğiniz kıyafetlerinizi 30 Kasım’a kadar Migros Mağazaları’na getirin, Ariel ile yıkayıp Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) desteği ile Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Türkiye’deki çocuklara ulaştıralım.
İlk olarak 2007 yılında başlayan “Kıyafet Bağış Kampanyası” çerçevesinde, bugüne kadar 90 binin üzerinde çocuk, Ariel ile yıkanmış tertemiz giysilere kavuştu. Bu yılki kampanya ile birlikte toplamda 130 binin üzerinde çocuğa ulaşılması hedefleniyor.