14 Temmuz 2011 Perşembe

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen aile portalı: www.hurriyetaile.com


Aile kavramını tüm yönleri ile ele alan, kadın erkek ilişkilerinden modaya, hamileliğin tüm aşamalarından bebek ve çocuk sağlığına, cinsellikten astrolojiye kadar birçok farklı konuda zengin içeriği bir arada sunan Hürriyet Aile, comScore verilerine göre Türkiye'nin en çok ziyaret edilen aile portalı oldu.
İnternet ölçümlemesi konusunda dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden comScore Inc’in verilerine göre Mayıs ayında Aile ve Ebeveyn kategorisinin birincisi Hürriyet Aile oldu. Yaklaşık 1 milyon ziyaretçisi olan portal, Türkiye genel sıralamasında Nisan 2011’de 1.467. iken, Mayıs 2011’de 797. sıraya yükseldi. Aile ve Ebeveyn kategorisinde de Nisan 2011’de 6. Sırada iken Mayıs 2011’de 1. sıraya yerleşti.

Aile ve Ebeveyn kategorisinde en yüksek erişim oranına sahip olan http://www.hurriyetaile.com/, Mayıs ayında, Hürriyet gazetesi yazarı Sibel Arna, Ayurveda Uzmanı Dr. Ender Saraç ve konusunda uzman daha birçok ismin katılımıyla yenilenen yazar kadrosu ve siteye eklenen özel bölümler sayesinde yükselişe geçti.



Hürriyet Aile Portal Müdürü Özlem Yumuşak, “Hürriyet Aile kadın, erkek, genç, yaşlı herkese hitap eden bir içeriğe sahip. Yeni yazar kadromuz, yeni uygulamalarımız, farklı konularımız ve uzmanlarımızla içeriğimizi sürekli geliştiriyoruz. Türkiye’nin her yerinden kullanıcılarımız mevcut. Özellikle hamilelik, bebek, aile, sağlık, beslenme konularında takipçilerimiz bizi güvenilir bir kaynak olarak görüyor, biz de sitenin her bölümünde olduğu gibi bu kısımları da sürekli güncelliyor, yeni ve farklı içeriklerle besliyoruz.” diye konuştu.



Özlem Yumuşak, “Tasarım ve altyapı yenileme çalışmalarına başladık. Amacımız okuyucularımıza yeni özellikler, farklı içerikler sunmak ve Hürriyet Aile’yi hayatlarının vazgeçilmez bir parçası haline getirmek. Aynı zamanda okuyucularımıza çok güzel fırsatlar ve kampanyalar sunmak için de kolları sıvadık” diyerek sitenin gelecek planları hakkında da bilgi verdi.