3 Haziran 2014 Salı

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)’nın Benimle Oynar Mısın? markasıyla geliştirdiği kutu oyunları, Marks & Spencer’ın desteği ile çocuklar için tasarlanan özel bir atölye çalışması eşliğinde Kanyon AVM’de tanıtılacak!





AÇEV uzmanlığıyla“Benimle Oynar Mısın?” markasıyla hazırlanan oyuncakların satışından elde edilen gelirin tamamını AÇEV’e aktaran ve yaklaşık 11 senedir vakfın yanında olan Marks & Spencer, çocuklara özel yeni kutu oyunlarının tanıtımında da destekçi.
AÇEV’in çocukların çok yönlü gelişimine destek olmak, yaratıcılıklarını desteklemek amacıyla geliştirdiği eğitimsel değeri yüksek, çocuk ve yetişkinlerin birlikte kaliteli zaman geçirmesine olanak tanıyan, eğlenceli ve kaliteli oyuncaklarının tanıtımı için düzenlenecek Oyun Atölyesi 5 Haziran Perşembe günü İstanbul Kanyon AVM’de.
 Oyun Atölyesi’nde her biri farklı öğrenme fırsatları sunan eğlenceli 4 ayrı oyunun tanıtımı yapılacak. Bunlardan biri çocukların hem duyguları öğrenmesi hem de yaratıcı düşünmesini teşvik etmek amacı ile hazırlanmış Duygu Ormanı. Diğerleri ise;kuşaklar arası kültür aktarımını hedefleyen Nostaljik Oyunlar, çocukların okul öncesi dönemde hem yeni kelimeler öğrenmesini hem de görsel hafızalarını geliştirmesini sağlayan Eğitici Oyun Kartları ve çocukların zihinsel gelişimine katkıda bulunan hayal gücünü zenginleştiren Yapboz Serisi.
Etkinlik sırasında AÇEV ekibi de oyunlara eşlik edecek.
 5 Haziran Perşembe günü, 12:00-18:00 saatleri arasında Kanyon AVM orta alanda gerçekleştirilecek bu oyunlara katılım ücretsiz olup, 3-10 yaş arası dileyen her çocuğun katılımına açık olacak.

AÇEV ve Marks & Spencer eşliğinde gerçekleşecek bu renkli etkinliği kaçırmayın!

22 HAZİRAN DA BABYLAND.COM İLE EMZİRME SEMİNERİNE GELMEK İSTER MİSİNİZ?



EMZİRME;HAYATA SAĞLIKLI BİR BAŞLANGIÇ!!!

Bir çocuk bekliyorsunuz. Gebelik, doğum ve emzirme dönemi,hayatınızın yepyeni bir kesitini oluşturur. Kadın olmayı belki de çok yoğun yaşayacağınız bu dönem hakkında daha fazla bilgi edinmek istersiniz. Bu kursumuzdaki amaç size, emzirmenin gayet doğal olduğu güvenini vermektir. Vücudunuz daha şimdiden kendiliğinden buna hazırlanmaktadır.
Emzirmek kolay öğrenilir, ancak bazı küçük şeyler yüzünden çok zahmetli bir hal alabilir. Güçlüklerden kaçınmanız amacıyla, emzirmeyle ilgili en önemli şeyleri bu eğitimde toparladım. Emzirme yoluyla çocuğa sıcaklık, korunma duygusu, huzur, koruma ve güvenlik vereceksiniz. Çocuğunuza hayat için mümkün en iyi başlangıcı sağlayacaksınız.



  Kursumuzun İçeriği: 
-Anne sütünün oluşumu ve üstünlükleri, Anne sütüne nasıl başlamalıyım?
 -Anne sütünün gelişimi -Sütüm bebeğe yetiyor mu?
 -Memeye yerleştirme ve emzirme pozisyonları
-Emzirme sorunları
-Anne sütünü Arttırmak için yapılabilecekler
-Emziren Annenin Beslenmesi
-Emzirme ve Baba
 -Prematüre ve Düşük Ağırlıklı Bebeklerde Emzirme
 -Çalışan annenin Emzirmesi ve İşe Adaptasyonu
-Biberon ve Emzik
 -Emzirme Döneminde kullanabileceğiniz yardımcı malzemeler
 Bu kursumuza ister hamileyken ister bebeğiniz yeni doğduğunda katılabilirsiniz. Bebeklerde size eşlik edebilir.
Uygulamalı olarak ders anlatılacaktır.
Dersimiz 2 saat sürecektir.
22 Haziran 2014 saat 15:00-18:00 Emzirme Toplantısı
 Bu Emzirme toplantısında Emzirme sürecini ve emzirmeyi kesme sürecini konuşacağız.
 Ücretsiz bir toplantı olacaktır.
İsterseniz bebeklerinizle gelebilirsiniz.
  Eğitim Tarihi: 21 Haziran 2014 saat 15:00-18:00
  Eğitim yerimiz: Caferağa Mh. Arayıcıbaşı Sk. N:3/4 Çınar Apt. 34710 Kadıköy, İstanbul
  Eğitim Ücreti :Ücretsizdir.kONTENJANIMIZ SINIRLIDIR..O nedenle kayıt yaptırmanız gerekmektedir.