24 Ağustos 2012 Cuma

BOBA Babywearing (Bebek Taşıma) Ürünleri " Anne Karnından Sonra En Rahat Yer


“BOBA”
Özgür Ebeveynler İçin Tasarlandı 
BOBA; bebeklerine bir nefes kadar yakın olurken özgürlüklerinden vazgeçemeyen ebeveynler için tasarlanmış ödüllü bir Bebek Taşıma Markasıdır. 

BOBA Babywearing (Bebek Taşıma) Ürünleri " Anne Karnından Sonra En Rahat Yer "dir. Babywearing, bebeğinizi kendinize giyer gibi taşıyabileceğiniz ona anne karnı hissiyatı sağlayabileceğiniz, dünyaca kabul görmüş bir taşıma sistemidir BOBA, Boba Carrier ve Boba Wrap olmak üzere iki temel ürün ve bunların aksesuarlarını üretir.BOBA tek bir ürünle tüm aile bireylerine bebek taşıma keyfi yaşatır. BOBA’lar hem iç hem de dış mekân faaliyetleri için oldukça kullanışlı olan yüksek kalite pamuk kumaştan üretilmiştir.

BOBA WRAP


Boba wrap yani bebek Taşıma Şalı, doğumdan itibaren 18 aya kadar kullanabileceğiniz ideal birbabywearing sistemidir. Boba Wrap kemer, askı veya toka içermez dolayısıyla özellikle yenidoğan için çok uygundur üstelik 15kg ya kadar taşıma imkanı sunar. Boba Carrier ise 3,5kg dan 20kg ya kadar çocuklarınızı hem sırtta hem önde hem de yanda taşıyabileceğiniz bir taşıma ürünüdür. Bebeğinizi kendinize giyer gibi taşıdığınız için yük vücudunuza eşit dağılır bu hem sizin için hem de bebeğiniz için sağlıklıdır, çünkü bebeğinizi size sarılı brir şekilde taşırken onu diğer bebek taşıma sistemlerinde olduğu gibi askıya almazsınız ve onun henüz yeni gelişmekte olan omurgasını, boyunu, kalçasını ve yumrtalıklarını korursunuz…
Babywearing “Bebek Taşıma” Bebeğiniz için yararlıdır!
Taşınan bebeklerde daha az gözyaşı, daha çok sağlık (kolik azalır anne sütü artar, emme artar, kilo alımı artar, mutluluk hormonu salgılanır...) ve daha güzel bir manzara olurken bebek arabası ile taşınan çocuklar sadece bizlerin dizi hizasında dünyayı görebilirler. Kucakta taşıma alışır inancının aksine taşınan bebekler kurulan bağ sayesinde kendilerine güvenleri artar ve daha çabuk birey olurlar! Daha iyi bir uyku uyurlar ve sakin oldukları süre arttığı için daha çok öğrenme şansına sahip olurlar. Kısacası Babywearing (bebek taşıma) hem taşıyan için hem de taşınan için faydalıdır!
http://www.bobaturkiye.com
BOBA Türkiye Distribütörü:
MinikaynamÖzgür caddesi PAN Plaza No:23 Kat:3 Kavacık Beykoz İstanbul
02165371055 info@bobaturkiye.com
Detaylı Bilgi için:
Nihan Kayalıoğlu İçten  nihan@bobaturkiye.com