20 Aralık 2012 Perşembe

7 aylık hamile Tümay Özokur, hamileliği boyunca bu süreçle ilgili tüm detayları Annenin Günlüğü’nde paylaşıyor! Anneler ve anne adayları Türkmax ekranlarında buluşuyor





 Ekranların yeni soluğu Annenin Günlüğü, hamilelik ve doğum hakkındaki her konuda anneleri ve anne adaylarını bilgilendiriyor. Ünlü konuklar ve alanında uzman doktorlarla gerçekleştirilen röportajlarla renklenen program, Tümay Özokur’un sunumuyla her Cumartesi saat 11:00’da Türkmax ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.
Digiturk platformunda Kasım ayından bu yana yayınlanan, 7 aylık hamile Tümay Özokur’un hazırlayıp sunduğu Annenin Günlüğü programı, anne ve anne adaylarına ışık tutmaya devam ediyor. Öncesi ve sonrasıyla tüm hamilelik süreci hakkında uzman doktorlar eşliğinde izleyicilerine bilgi aktarımı sağlayan programda, Tümay Özokur’un ünlü isimlerle gerçekleştirdiği keyifli sohbetler de yer alıyor. Özokur bu zamana kadar Ceren Erginsoy, Tolga Karel, Ceren & Emir Benderlioğlu, Veysel Diker gibi isimlerle ebeveynliğe dair keyifli söyleşiler gerçekleştirdi.
Annenin Günlüğü’nde hamilelikte en rahat kıyafetlerden, genel bakımın nasıl sağlanacağına, nasıl beslenileceğinden, hamilelik sporuna kadar tüm detayların paylaşılmasının yanı sıra doğum fotoğrafçılığı ve yeni doğan bebeklere alınacak hediye alternatifleri gibi ayrıntılı konular hakkında da izleyiciye fikir veriliyor. Hamilelik ve sonrası ile ilgili her soruya cevap veren program Cumartesi günleri saat 11:00’da Türkmax izleyicisinin karşısına çıkıyor.
İkinci kez anneliğe adım atacak olmanın heyecanını yaşayan Özokur, oğlu Dora’yla birlikte bu heyecanını adım adım izleyiciyle paylaşıyor. Annenin Günlüğü’nde hamileliğinin tüm aşamalarını ve bir bebeğin gelişim sürecini anlatan Özokur, daha önce oğlu Dora’ya hamileyken “Anne Oluyorum” isimli bir kitap yazmış ve doğum sonrasında kendisinin hazırlayıp sunduğu çeşitli programlarla çocukların gelişimine katkıda bulunacak bilgileri ailelerle paylaşmıştı.

Baltalı mutfağa girdi,%100 Keçi Sütünden Doğal Katkısız Lezzetler Yarattı!



%100 doğal ve katkısız keçi sütünden elde edilen Baltalı ürünleri, İstanbul Kanyon Macro Atelier’de düzenlenen keyifli bir etkinlikte usta eller tarafından tadı damaklardan gitmeyen lezzetlere dönüştü.

Kanyon Macro Atelier’de, eğitmen şef Ayşe Azzaro öncülüğünde Baltalı ürünleri kullanılarak oluşturulan tarifler, basın mensupları ve bloggerlar eşliğinde hazırlandı ve enfes bir lezzet kervanına dönüştü.
Geniş bir katılım ile gerçekleşen etkinlik süresince, keçi sütünden elde edilen Ege’nin lezzeti Baltalı ürünleri ve bu ürünlerden ortaya çıkan doğal tadları deneyen katılımcılar, Baltalı lezzetleri ile buluşurken, aynı zamanda ürünleri deneyimleme fırsatını da buldular.
İzmir Seferihisar’da bulunan Baltalı çifliğinde, keçi sütünden birçok ürün elde ediliyor. Hellim peynirinden labneye, tereyağından Seferihisar’ın özel peyniri ‘Armola’ ya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Baltalı ürünlerinin en önemli özelliği %100 doğal ve katkısız olmaları.
Birçok faydası olduğu yapılan klinik çalışmalarıyla da kanıtlanan keçi sütü, anne sütüne en yakın süt olarak kabul ediliyor. Anne sütünden 4 kat daha fazla kalsiyum içeren keçi sütünün, özellikle yeni doğan ve anne sütü alamayan çocukların sağlıklı gelişimleri açısından da oldukça önemli olduğu belirtiliyor.