17 Mayıs 2011 Salı

ALTUĞ KENDİ RESMİNİ ÇEKTİ:)))


ÇİRKİN ŞEY...

Huggies’den Organik Pamuklu Bez Devrimi

Türkiye’nin organik pamuklu ilk ve tek bebek bezini üreten Huggies, tüm bebekleri en yumuşak bezle tanıştırabilmek için iddialı bir kampanyaya imza atıyor. 17 Mayıs-09 Haziran tarihleri arasında bebek bezi ambalajını kampanya noktalarına getirenler, organik pamuklu “Huggies Yumuşak ve Rahat”a ücretsiz sahip oluyor…


Bez devrimi ile ilgili ayrıntılara http://www.huggies.com.tr/ ’den ulaşılabiliyor.


Kağıt ve kişisel hijyen ürünlerinde dünya lideri Kimberly-Clark’ın bebek bezi markası Huggies, Türkiye’de organik pamuklu bez devrimini başlatıyor. Bebeklerin her türlü ihtiyacını düşünen Huggies, Organik Pamuklu ailesinden “Huggies Yumuşak ve Rahat”ı herkesin kolaylıkla deneyebilmesi için müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Markası ne olursa olsun eski bebek bezi ambalajını kampanya noktalarına getiren herkes, Türkiye’de devrim yaratan “Huggies Organik Pamuklu” ailesinden “Yumuşak ve Rahat” ile “Saf ve Doğal” ürünlerinden birine hiçbir ücret ödemeden sahip oluyor.

Türkiye’nin organik pamuklu ilk ve tek bebek bezi “Huggies Yumuşak ve Rahat” nefes alan dış yüzeyi sayesinde, bebeklerin ciltlerinde pişik ve tahriş oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Bebek vücuduna uyumlu kesimi sayesinde bebeklerin rahat hareket etmesini sağlayan ürün, yumuşacık iç yüzeyi ile hassas ciltlerine nazik bir dokunuş sağlıyor.

 
Huggies, 17Mayıs-09 Haziran tarihleri arasında Bursa, İzmir, Antalya, Mersin, Kayseri, Ankara, İstanbul’da gerçekleştireceği etkinlik süresince binlerce organik pamuklu bebek bezini anne ve bebeklerle buluşturmayı hedefliyor. Ayrıntılı program ve en yakın Huggies kampanya noktasına, Facebook/Huggiesturkiye ve http://www.huggies.com.tr/ ’den ulaşılabiliyor.