29 Ocak 2015 Perşembe

KidZania İstanbul’da!

İstanbul Akasya Acıbadem’de çocuklar için harika vakit geçirebilecekleri bir aktivite alanı mevcut: KidZania. KidZania’yı en kolay şekliyle çocuklar için kurulmuş, onların boyutlarına göre detaylandırılmış bir çocuk ülkesi olarak tanımlayabiliriz. Tek farkı büyüklerin yerine meslek gruplarındaki çalışanların hepsinin çocuk olması ve çocukların dilediği mesleği seçme ve deneyimleme şansını elde etmesi. Meslek deneyimleme çocukların empati yeteneklerinin gelişmesi açısından da çok faydalı çünkü bu sayede keyif aldıkları bir oyunun içindeyken kendilerini daha iyi tanıma şansına da erişebiliyorlar. Aynı zamanda para kazanıp harcamayı öğreniyorlar ki bu da başka bir empati yeteneği geliştirmelerine olanak sağlıyor.
Oyunlar olmasaydı hayat bu kadar renkli olur muydu?
KidZania’da aktivitelere dahil olmak için belirlenen yaş aralığı 4 – 14. Bu yaş aralığındaki çocuğunuzla beraber geldiğinizde isterseniz çocuğunuzu size ayrılan camlı bölgede izleyebilir, isterseniz ebeveynlere ait alanlarda zaman geçirebilirsiniz. Onlar da bu süre dahilinde hemen hepsi üniversite öğrencisi olan ve burada çalışmak için belli bir eğitim sürecinden geçmiş Zupervisor isimli görevlilerle birlikte olacaklar. Zupervisorlar çocukları yönlendirme ve rehberlik etme açısından çok önemli bir görev üstleniyorlar. Ebeveynlerin ya da sadece çocukların olduğu bir aktivite alanının rahat ve huzurlu olması için sürecin düzenli ve sorunsuz işlemesi açısından çok önemli.
Eğlenceli Doğum Günü Partisi Önerisi
Doğum Günü Kutlamaları İçin  vazgeçilmez yerlerinden olan Party House, Disco Lounge/Globe, Games Room, Stadium gibi KidZania’nın farklı eğlence anlayışlarına göre dizayn edilmiş alternatif alanlarında çocuğunuza müthiş bir parti verebilirsiniz.

National Store ürünlerine Mutlaka Göz Atın!
KidZania’ya gidip de sevimli karakterin de ürünlerinin bulunduğu National Store’a uğramamak olmaz. Ben daha çok kırtasiye ürünleri için alışveriş yapıyorum ancak siz ihtiyacınıza göre tekstil  ürünleri de alabilirsiniz. Üstelik Şubat sonuna kadar seçili ürünlerde %50 indirim fırsatıyla çocuğunuzu bütçenize zarar vermeden sevindirebilirsiniz.
İÇERİK: http://www.nilsmum.com/
Bir boomads advertorial içeriğidir.