8 Kasım 2012 Perşembe

Bayer Consumer Care’den Zengin İçerikli Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem



Bepanthol® Cilt Bakım Kremi ve PiÅŸik Merhemi’nden sonra Bepanthol ailesine yeni katılan Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem anne adaylarının en tatlı telaÅŸlarında onlara çare oluyor.  Birçok anne adayının en büyük korkusu gebelik çatlakları, Bepanthol’ün Çatlak Önleyici Kremi ile artık korku olmaktan çıkıyor.
Ekim ayından itibaren eczanelerde satışa sunulan Bepanthol®Ã‡atlak Önleyici Krem; pratik kullanımıyla kendine özen gösteren anne adaylarının hayatını kolaylaÅŸtırıyor, hamileliÄŸin başından itibaren vazgeçilmezi oluyor.
Bepanthol Çatlak Önleyici Krem 150 ml

Bayer Consumer Care’den Zengin İçerikli Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem
Bayer Consumer Care tarafından pazara sunulan Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem, Centella Asiatica, Provitamin B5, zeytinyağı, cilt lipidleri ve doÄŸal nemlendiriciler içeriyor. Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem hamilelik boyunca cildin esnekliÄŸi ve elastikliÄŸini, cilt bariyerini, cildin beslenmesi ve nemlendirilmesini destekleyici özellikler barındırıyor.
HamileliÄŸin 3.ayından itibaren iyice gerilmeye baÅŸlayan karın bölgesine günde iki defa sürülmesi tavsiye edilen Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem dermatolojik olarak test edilmiÅŸtir ve herhangi bir koruyucu ya da renklendirici içermemektedir.
Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem yepyeni ambalaj teknolojisi 50 TL satış fiyatından tüketicilere sunuluyor.
Bepanthol Consumer Care tarafından bu yıl piyasaya sürülen ve anne adaylarının yaÅŸam kalitesini daha da artırmayıhedefleyen Bepanthol® Çatlak Önleyici Krem’i denemeniz ve anne adaylarına önermeniz dileÄŸi ile…

4 yorum:

  1. Allah sizden razı olsun , hangi kremi kullansam diye araştırıp duruyordum.
    Bepantene zaten güvenirim bu üründen hemen edinip kullanmaya başlıycam ,teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. ben hamileyken neden çıkmamışki bu. ne kadar çok düşündüm ne kullansam diye. en sonunda sadece bebe yağı kullanmıştım. çatlak çok az oldu karnımın altında o da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kremler az olmasını sağlıyor. Ama genetik faktör çok önemli. Sen şanslı gruptansın:)

      Sil