12 Ağustos 2014 Salı

CHICCO’DAN ANNE ADAYLARINA “DOĞUM ODASI SÜSLEME” HEDİYE





Her şeyden önce “bebeklerin mutluluğunu” esas alan dünyaca ünlü bebek markası Chicco, 1500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara “Doğum Odası Süsleme” hediye ediyor.
 Mutluluğun bebekken başlayan bir yolculuk olduğunu ve bebekleri nasıl mutlu edebileceğini düşünerek alanında yeniliklerin öncülüğünü yapan Chicco, 1.500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese hastane bebek odası süsleme paketi hediye ediyor. Bebeğin dünyaya geldiği andan büyüyene kadar ailelerin her zaman yanında olan , Chicco “Doğum Odası Süsleme” hediyesi ile bu yolculuğa ilk adımı yine ailelerin yanında yer alarak atıyor.
 Chicco, bebeğin dünyaya gözlerini açacağı ve ailesiyle tanışacağı anı asla unutulmayacak bir deneyime dönüştürmek için hastane odasını sıcak, samimi bir ortam haline getiriyor. Anne ve babaların, zevklerini, düşüncelerini, ihtiyaçlarını bir araya getirerek düzenlenen bebek odasıyla, bebeklerin yaşama merhaba deyişleri için büyülü bir atmosfer hazırlanıyor. “Chicco Doğum Odası Süsleme” hediye paketinde, kapı süsü, özel tasarım hediyelikler ve hediyelik sepeti, lavanta keseleri, anne ve bebek yataklarının süslemesi, bebeğin isminin yazılı olduğu konsept pano, bebek çerçevesi, anı defteri, altın yastığı, doğum künyesi ve özel tasarım su şişeleri yer alıyor. “Chicco Doğum Odası Süsleme” İstanbul içerisindeki hastanelerde uygulamalı, İstanbul dışındaki hastanelerde ise uygulamasız olarak hediye ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder