22 Şubat 2014 Cumartesi

AMERİKA’DA DOĞUM DA GÜVENİLİR ADRES








Belki de birçoğumuzun hayalidir doğum için Amerika’ya gitmek. Amerikada doğum yapmanın bebeğinize sağladığı eşsiz avantajları hergün duymakta veya okumaktayız. Amerika’da doğan her bebeğin hem Türk, hem de Amerikan vatandaşı olması, isterse üniversite eğitimini Amerika’da yapabilmesi, Türkiye’de eğitim hayatı süresince çok özel imkanlardan faydalanması ve dilediği ülkeye vizesiz gidebilmek gibi bir ayrıcalığa sahip olmasından dolayı her geçen gün daha çok aile doğum için Amerika’yı tercih ediyor. Ancak maddi imkanlarınız böyle önemli bir karar için yeterli olsa bile aşmanız gereken birçok aşama bulunuyor. Hangi şehre gideceksiniz, doktor ve hastaneyi nasıl bulacaksınız, iyi bir doktora gittiğinizden nasıl emin olacaksınız cevaplanması gereken en önemli sorular. Bunların yanısıra kalacağınız evin tutulması, İngilizceniz iyi değilse iletişim sorunu, bebeğinizin kimlik ve pasaportunun çıkarılması da aşılması gereken aşamalardan sadece birkaçı. Bu sebepten aileler güvenerek hizmet alabilecekleri kurumlar arayışındalar. 



Yeni Bir Hayat yurtdışı sağlık merkezi tüm bu konuları sizin için çözen güvenilir ve kurumsal bir kuruluş. Merkezi İstanbul’da bulunuyor, ancak tüm hizmetleri Amerika’da bulunan yaklaşık 20 kişilik ekibi ile sunuyor.

Amerikada doğum denildiğinde ilk akla gelen isim olan Yeni Bir Hayat yurtdışı sağlık merkezi Amerika’nın yaklaşık 100 ayrı hastanesinde hizmet veriyor. Tercih edebileceğiniz yerler arasında Hawaii bile var. Yani hem tatil, hem de doğum bir arada. Şirket danışmanları ile yapacağınız ilk görüşme de sizin tercihleriniz ve beklentilerinize göre eyalet ve şehir seçimi yapılıyor. Bazı bölgelerde Türk doktor seçeneği dahi mevcut. Yeni Bir Hayat’ın işbirliği içinde olduğu tüm hastaneler şehrin en iyi, tam teşekküllü sağlık hizmeti sunan tıp merkezleri. Tüm doktorlar kapsamlı bir araştırma sonrasında seçiliyor. Hepsi konusunda uzman ve en az 10 yıllık deneyime sahip. Şehir ve hastane seçiminden sonra Yeni Bir Hayat danışmanınız Amerika’da kalacağınız konut için araştırmaya başlıyor. Beğendiğiniz konut sizin adınıza kiralanıyor. Sonrasında gidiş hazırlıklarınız başlıyor. Siz gitmeden ilk doktor randevunuz alınıyor, tüm tahlilleriniz oradaki doktorunuza gönderiliyor, doğumu yapacağınız hastanenin tanıtım turu bile organize ediliyor. Uçağınız Amerika’ya indiğinde şirketin Amerika’da ekibinden Türk rehberiniz sizi güleryüzle karşılıyor ve kalacağınız konuta bırakıyor. Eve gittiğinizde sizi hoş bir sürpriz bekliyor. Özellikle akşam saatlerinde eve vardıysanız zorluk çekmemeniz için mutfak alışverişiniz önceden yapılıyor ve birbirinden sağlıklı gıdalarla dolu bir buzdolabı sizi bekliyor. Yeni Bir Hayat tüm doktor ve hastane organizasyonunu sizin için yapıyor, doğumunuz için hastaneye gittiğinizde özel bir oda da kalıyorsunuz, doğum sonrası bebeğinizin kimlik ve pasaport işlemleri de hızlı bir şekilde yapılıyor. Tüm bu adımlar da yanınızda rehberiniz bulunuyor. İngilizce bilmiyorsanız doktor randevularına geliyor, hatta dilerseniz sizinle birlikte doğumunuza bile girerek size destek oluyor. Sağlıklı bir doğum sonrası aylardır hasretle beklediğiniz bebeğinize kavuştuktan sonra dönüş hazırlıkları başlıyor. Bu kez de rehberiniz sizi kaldığınız evden alıp havaalanına bırakıyor. Titiz bir planlama ve dikkatli bir organizasyon sonucunda siz doğumunuzu Amerika’da yapıyor, bebeğinize çok özel bir hediye sunarak ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder