4 Ekim 2012 Perşembe

Yakalayın, değiştirin, oynasın! Huggies Little Walkers ile bez değiştirmede devrim



Huggies Little Walkers (4).jpg



uyurken_yerinde_duramayanlar.jpg
Huggies Little Walkers (5).jpg

Hareketli bebeklerin bez değiştirme zamanı hem bebekler hem de anneler için artık çok daha kolay. Şimdi, yerinde duramayan bebekler için geliştirilen külot gibi giyilen kolaylıkla çıkartılabilen bebek bezi Huggies Little Walkers var.
Huggies Little Walkers annelere ve hareketli bebeklere Facebook’ta düzenlenen bir yarışma ile merhaba diyor. Yerinde Duramayan Bebeklerin seçileceği yarışmaya katılmak için hareketli bebeğin fotoğrafını yükleyip oy almak yeterli…

Bebekler büyüdükçe hareketleri artıyor. Emekleyen, yürüyen, koşan bebekler pek yerlerinde durmak istemiyorlar. Anneler için özellikle bez değiştirme anları yorucu birer mücadeleye dönüşebiliyor. Huggies işte bu anlar için büyük kolaylık sağlayan külot bebek bezi Little Walkers’ı sunuyor. Huggies Little Walkers külot şeklinde yapısıyla, bebek yatarken ya da ayakta, kolayca giydirilebiliyor, yanlarındaki cırt bantlar sayesinde rahatça çıkartılabildiği için hayatı kolaylaştırıyor. Meraklı bebeklere her an çevrelerini keşfetmek için fırsat tanıyor.

Huggies Little Walkers, bebeğin en hareketli anlarında bile pratik bir şekilde giydirilmesi için tasarlanmış. Külot gibi kolay giyiliyor, süper esnek yan kenarlarıyla bebeğin vücuduna oturuyor, emiciliğiyle bebeği rahat ettirirken istendiğinde cırt yanları açılıp kolayca çıkartılabiliyor. Böylelikle hareketli bebekler ve anneleri için temizlik ve büyük kolaylık yaratıyor.

Huggies Little Walkers anne ve bebeklere bir Facebook yarışmasıyla merhaba diyor. “Yerinde Duramayan Bebekler Aranıyor” adlı yarışmaya 4 farklı kategoride bebeklerin fotoğrafları ile katılmak mümkün. Uyurken Yerinde Duramayanlar, Akrobatikler, Yemek Yerken Yerinde Duramayanlar ve Emekleyerek Kaçanlar… Detaylar www.facebook.com/HuggiesTurkiye sayfasında.

Çabukluk ve pratiklik sağlayan benzersiz Huggies Little Walkers 9 kilodan büyük bebekler için (4-5-6 beden) Migros raflarında yer alıyor.

Huggies Little Walkers ile her anın keyfini çıkartmaya devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder