23 Ekim 2012 Salı

www.findirim.com YENİ BİR ALIŞ-VERİŞ SİTESİ:))


Tasarım ürünlerin satıldığı yeni bir site keşfettim facebook içinde, siz de inceleyin derim. Uygulamanın adı FiNDİRİM


Facebook'ta Findirim'li ürünler dönemi başladı!

FiNDİRİMTürkiye'nin ilk facebook alışveriş uygulaması; bir tarzı olanlar, tasarımı ve değişikliği sevenler için her şey...
Not: Bu özel alışveriş kulübü, bloğuma ve blog okurlarıma özel bir indirim çeki şansı sunuyor. Bu linkten  giriş yaparak üye olursanız hesabınıza, 10TL'lik bir hediye çeki geliyor. Ama mutlaka verdiğim linkten üye olmalısınız.
Kullanırken arkadaşlarınızla birlikte alışverişe çıkmış gibi hissedeceğiniz Findirim uygulamasında dilediğinizde ne aldığınızı, neyi beğendiğinizi, neyi istediğinizi sosyal medya ortamında arkadaşlarınızla paylaşabilecek seçimlerinizi ve aldıklarınızı onların beğenisine sunabileceksiniz. 
Ev dekorasyonutekstilküçük ev aletleri ve aksesuar gibi tasarım ürünlerine odaklanan ürün yelpazesiyle adı çok duyulmamış ancak kaliteli ürünlere yer veren Findirim, bu şekilde fiyatlarını da belli bir oranın altında tutuyor ve sizlere tasarımı, kaliteyi ve farklılığı ucuza alma imkânı sunuyor.
Online alışverişin güvenilirliğinden korkanlar için de bir dünya markası Facebook'un güvenli altyapısını kullanmasıyla alışverişi tamamen güvenilir hale getiren bu alışveriş uygulaması ile alışverişin tadını çıkarın! """

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder