31 Ekim 2012 Çarşamba

ÇOK KIZGINIM ÇOK!!!!!

Bebeimgeliyor adlı bloğumu 2008 yılında yaptığım eğitimlerimi paylaşmak ve katılamayan anne adaylarına ve yeni annelere destek olmak için açtım. Burada kendi deneyimlerimi ve teorik olarak bildiklerimi paylaşıyorum. Bloğum sayesinde bir çok kişiyle tanıştım. Elimden geldiğince dstek olmaya çalıştığım gibi bir çok anneden de çok şey öğrendim.
Yazdıklarımın hiç biri bilimsel araştırma değildir. Ve hepsi, beni bağlar. Bir yerden alıntım varsa kaynak göstermişimdir. Eğer unutmuşsam dönem dönem geri dönüp kontrol ettiğim oluyor. Sonradan mutlaka eklerim.
Burası benim hem kendi eğitimlerimi tanıttığım, hem de kafamı dağıttığım bir yer.
Yazılarımı paylaştığım facebook da bugun yapılan eleştri beni üzdü. Hiç kimseye bilgilerimi kontrol et dedirtmem,özellikle de eleştiren sağlıkçı olmayan biriyse. Ben oğlum doğduktan sonra katı düşündüğüm bir çok bilginin nasıl çürüdüğünü gördüm. O nedenle de anneler bilgi verirken esnek olmaya çalışıyorum. Biraz kızgınım, bu yuzden buradan böyle bir şeyi paylaşmak istedim..

BURADA YAZDIĞIM HER TÜRLÜ BİLGİ BANA AİT OLUP, DENEYİMLERİMLE TEORİK BİLGİNİN BİRLEŞTİĞİ ŞEKİLDE YAZILAR YAZIYORUM.NEDEN VE NİÇİNLERİNİ HİÇ KİMSEYE İSPAT ETMEK ZORUNDA DEĞİLİM. İSTEMEYEN OKUMAYA BİLİR....

7 yorum:

  1. Bir tane kendini bilmez yüzünden üzme kendini bence... Bizler severek okuyoruz yazılarını... Hız kesmeden devam lütfen:)

    YanıtlaSil
  2. hANDE TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİN İÇİN. BİRDEN SİNİRLE BU YAZIYI YAZDIM. hER YAZDIĞIMI ELEŞTİRİNCE BU SEFER ÇOK SİNİRLENDİM, DOĞRUSU..

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Esra Hanım. Ben şu an 31 haftalık hamileyim ve yazılarınızı da uzun bir zamandan beri takip ediyorum. O açıdan verdiğiniz tüm bilgiler benim için çok çok değerli. Misal 0-6 ay anne / bebek için yazdığınız ihtiyaç listesi hemen kendimi kontrol edip, eksiklerimi tamamlayacağım bir listedir. Siz yolunuzdan şaşmayın ltf ve benim gibi anne adaylarına yardımcı olmaya devam edin. : ) Sevgiler... Hülya Yüksel

    YanıtlaSil
  5. Hülya çok teşekkür ederim.Ama gerçekten yapılan eleştrinin haksız olduğunu düşündüğüm için çok sinirlendim. Bu işi tamamen gönüllükle yapıyorum.Hiç bir maddi kazanç beklentim yok. Doğru olmadığını düşündüğüm hiç birşeyi zaten yayınlamam. Üstelik bunu deneyimledim, ayrıca..
    Liste çok geniş ama ..İçinden kendi tercihini yapabilir anneler diye düşündüm..

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Hülya çok teşekkür ederim.Ama gerçekten yapılan eleştrinin haksız olduğunu düşündüğüm için çok sinirlendim. Bu işi tamamen gönüllükle yapıyorum.Hiç bir maddi kazanç beklentim yok. Doğru olmadığını düşündüğüm hiç birşeyi zaten yayınlamam. Üstelik bunu deneyimledim, ayrıca..
    Liste çok geniş ama ..İçinden kendi tercihini yapabilir anneler diye düşündüm..

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Siz de haklısınız ancak sizin gibi duyarlı insanlar ne yazık ki kulaklarını tıkayıp, olumsuz eleştrileri duymazdan gelemiyor... :) Bu arada evet liste gerçekten çok detaylı, zaten kontrol edince birçok şeyi aldığımı fark ettim. Tşkler :)

    YanıtlaSil